Teollisuustie 1, 61850 Kauhajoki

Rullaverhot

Rullaverhot, joita kutsutaan usein myös rullakaihtimiksi, ovat mainio valinta suojaamaan sisätiloja auringonpaisteelta. Ne viilentävät huonetta päästäen kuitenkin hieman valoa lävitseen. Valmistamme rullaverhomme käsityönä Domicetin kankaista.

Rullaverhot
Lumica-kankailla varustetut tavalliset rullaverhot päästävät hieman valoa lävitseen ja luovat viihtyisyyttä ja yksityisyyttä niin koteihin kuin vaikkapa toimistoihinkin. Materiaalina käytetään akryylipinnoitteista polyesteriä, joka kestää aikaa ja käyttöä pidemmänkin tovin. Voit tutkia eri värivaihtoehtoja ja niiden vaikutuksia muun muassa valon läpipääsyyn ja heijastumiseen Lumica -värivalikoimasta tavallisille, läpikuultaville kankaille. Valitse suosikkisi ja kysy tarjous!

Pimennysverhot
Valikoimassamme on myös pimentäviä Lumica-kankaita, jotka estävät auringonvalon pääsyn huoneeseen tehokkaasti. Ne ovat omiaan esimerkiksi makuuhuoneisiin tai jopa hämärän luomiseen elokuvien katselua varten. Myös pimennysverhoja saa useissa eri väreissä, jotka näet Lumica pimentävä -valikoimasta. Kysy eri värien saatavuutta tarkemmin ottamalla yhteyttä!

Screen
Screen-rullaverhot ovat rullaverhoja lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Screen-kangas on palosuojattua ja kestää säätä, aikaa ja kulutusta. Screen 3000N värivalikoimasta löydät omaan käyttöön parhaan värin.